Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

29 °C

Σήμερα, 25. Ιουλίου 2017

Μαγειρική



Ξεροτήγανα (Παριανές δίπλες χωρίς αυγά)

Υλικά Συνταγής
4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Χυμό και ξύσμα απο 2 μικρά ακέρωτα πορτοκάλια
1 /2 κ.γ κοφτό σόδα μαγειρικής
1/4 φλ. σπορέλαιο
3 κουταλιές κονιάκ
1/2 φλ. νερό (περίπου)
Σπορέλαιο ή απαλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το μέλωμα



Σαλάτα µε πεπόνι, τραγανό προσούτο και γραβιέρα

Το πεπόνι ταιριάζει υπέροχα με το προσούτο και την πικάντικη γραβιέρα, χαρίζοντάς μας μία από τις πιο δροσερές και εντυπωσιακές σαλάτες του καλοκαιριού.



Cheesecake brownies

Υλικά Συνταγής
125 γραμ. σοκολάτα
125 γραμ. βούτυρο
100 γραμ. αλεύρι
2 πρέζες αλάτι
3 μεγάλα αυγά
2 βανίλιες
200 γραμ. ζάχαρη (1 φλ. )
Για την κρέμα

 

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Υλικά για 4 άτομα

2 φρέσκα κεφαλάκια κατσικίσιο τυρί των 300 γρ.
250 γρ. βλαστάρια σπανάκι
½ λεμόνι
2 κ.γ. ξύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.γ. μέλι
Λίγο βούτυρο
Λίγο σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Σέλινο
Αλάτι
Πιπέρι