Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 -
Ελαφριά ψιχάλα

16 °C

Σήμερα, 19. Νοεμβρίου 2017

Μαγειρική



Φτιάξε το πιο εύκολο και νόστιμο πέστο μαϊντανού για τη μακαρονάδα και όχι μόνο

Ονειρεύεσαι μια πεντανόστιμη, αρωματική και γρήγορη στην προετοιμασία της σάλτσα που θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους του δείπνου σου;



Τέλειες συνταγές για επιδόρπια που δεν παχαίνουν

Γιαουρτόπιτα με 4 υλικά

Υλικά:
4 αυγά, 250 γρ. γιαούρτι αγελάδας στραγγιστό με 10% λιπαρά, 50 γρ. μέλι, 10 γρ. κορν φλάουρ (1 γεμάτη κ.σ.), και προαιρετικά γλυκό του κουταλιού βύσσινο για το σερβίρισμα



Μους ροδιού με γάλα καρύδας

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 κούπες χυμό ρόδι
  • 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη ζελατίνης
  • ¼ της κούπας μέλι
  • 2 κούπες γάλα καρύδας
  • ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ¾ της κούπας σπόρους ροδιού
  • 4 κουταλιές σούπας νιφάδες καρύδας

 

  

Ψητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας και γιαούρτι

Οι μελιτζάνες ψήνονται στο φούρνο και στη συνέχεια καλύπτονται σε στρώσεις με πλούσια σάλτσα ντομάτας και δροσερό γιαούρτι, δημιουργώντας ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό.