Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 -
Ξάστερος ουρανός

20 °C

Σήμερα, 20. Σεπτεμβρίου 2018

ΤαξίδιαΠάτμος: Το νησί της Αποκάλυψης

Μπορεί η Πάτμος να μοιάζει με έναν απλό τουριστικό προορισμό, αλλά δεν είναι. Εκεί ξεκίνησε το τέλος του κόσμου. Είναι το μέρος στο οποίο ο Άγιος Ιωάννης είδε τα πρώτα οράματα για την τελική κρίση και συνέγραψε τις λεπτομέρειες της πτώσης του ανθρώπινου γένους. Τα πιο όμορφα road trips στον κόσμο σύμφωνα με το Instagram

Η Βόρεια Αμερική έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τα σπουδαιότερα οδικά ταξίδια στον κόσμο, σύμφωνα με το Instagram.Μεσαιωνική αύρα στη γαλλική ακτή της Μάγχης

Χτισμένη στη γαλλική ακτή της Μάγχης, η Βουλώνη είναι μια πόλη γεμάτη από ιστορικούς, πολιτιστικούς και γαστρονομικούς θησαυρούς.

 Ευρωπαϊκά κάστρα που μπορείς να διανυκτερεύσεις!

Τα κάστρα τα έχουμε συνδέσει με παραμύθια και ιστορίες που έχουν να κάνουν με ιππότες.

Η ατμόσφαιρα που αποπνέουν είναι επιβλητική και πολλοί θα δίναμε τα πάντα για να βρεθούμε λίγες ώρες σε κάποιο κάστρο που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από παραμύθι.The Shambles: Η πιο γραφική γειτονιά στη Βρετανία!

Το Shambles είναι μια μεσαιωνική γειτονιά της Βρετανίας, στην καρδιά της πόλης του Γιόρκ, που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα.

Μια από τις πιο καλοδιατηρημένες παραδοσιακές συνοικίες της Ευρώπης αποτελεί ένα από τα πλέον πολυφωτογραφημένα σημεία της χώρας, και όχι άδικα!Ασυνήθιστα μέρη να επισκεφτείς στην Ευρώπη

Η ιταλική περιοχή Εμίλια-Ρομάνια είναι το καλύτερο μέρος για να επισκεφτεί κανείς στην Ευρώπη το 2018, σύμφωνα με τον δημοφιλή ταξιδιωτικό οδηγό, Lonely Planet.

Για να κατακτήσουν μια θέση στη δεκάδα του κορυφαίου κατάλογου «Best Lonely Planet», χώρες όπως η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ελλάδα… πάλεψαν σκληρά και τελικά τα κατάφεραν.