Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Media



Α.Οικονομάκου – Φ.Μιχόπουλος: Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα ότι παίρνουν διαζύγιο.

Το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας ωστόσο τον σεβασμό ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου. Η ανακοίνωση του διαζυγίου εστάλη από το ίδιο το ζευγάρι με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ.



Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», την Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή με την παρουσίαση του «ΤV Queen».



Αστυνομικός σταματά τη Ζιζέλ για έλεγχο και εκείνη έβαλε τα κλάματα: «Προσπαθώ να ξεφύγω από αυτόν»

Σε κλάματα ξέσπασε η Ζιζέλ Μπούντχεν, όταν ένας αστυνομικός τη σταμάτησε για έλεγχο επειδή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το TMZ, από τη body cam του αστυνομικού, το μοντέλο είναι φορτισμένο συναισθηματικά και εξηγεί ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από παπαράτσι που την κυνηγούσε.



Μαλέσκου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο: «Αν έχω διαφορετικές θέσεις, δεν θα διστάσω να τις εκφέρω»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» φιλοξένησε την Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Πέμπτης και η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί δέχτηκε να επιστρέψει στην τηλεόραση στο νέο της project, Tv Queen και μίλησε για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.



Ετοιμάζονται για την κηδεία Καρόλου και την επιχείρηση «γέφυρα Μενάι» – «Ο βασιλιάς είναι πολύ άρρωστος»

Δεν είναι καλά τα νέα για τον βασιλιά Κάρολο καθώς σύμφωνα με το αμερικανικό «Daily Beast» η κατάσταση της υγείας του 75χρονου μονάρχη δεν είναι «καλή».



Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα του εκπομπή: «Είμαι χαρούμενος, κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Αρχικά, για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού μαθαίνετε κάθε φορά πότε φεύγω. Είμαι πολύ χαρούμενος, κάνω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ».