Χορταστική ομελέτα με ντομάτα και κρεμμύδια
Παραδοσιακή συνταγή για ομελέτα με ντομάτα και κρεμμύδια από την Κω.
Υλικά
3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
5 φρέσκα αβγά
3 ώριμες και σφιχτές ντομάτες
2 ξερά κρεμμύδια
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Παραδοσιακή συνταγή για ομελέτα με ντομάτα και κρεμμύδια από την Κω.
Υλικά
3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
5 φρέσκα αβγά
3 ώριμες και σφιχτές ντομάτες
2 ξερά κρεμμύδια
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ένα τέλειο γλυκό σνακ έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια του air fryer.
Υλικά
120 γρ. βούτυρο (αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου)
120 γρ. φυστικοβούτυρο
100 γρ. ζάχαρη καστανή
60 γρ. ζάχαρη
2 τμχ. αυγά (μικρά σε θερμοκρασία δωματίου)
1 τμχ. βανιλίνη (ή 1 κ.γ. εκχύλισμα)
Υλικά
3- 4 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
2 κ. σ. αλάτι
3 κ. σ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ή ανάλογα με τη γεύση
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
2 μεγάλοι κρόκοι αυγών
2 κ. σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Το κέικ με μήλο και κανέλα είναι γευστικό και τέλειο για πρωινό, σνακ και συνοδευτικό του απογευματινού σου καφέ.
Υλικά
Υλικά
250 γρ. Κανελόνια
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1/2 κούπα ζεστό νερό
Για τον κιμά:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 ml τοματοπελτέ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μπείτε στην κουζίνα του σπιτιού σας και φτιάξτε κουραμπιέδες με άρωμα βουτύρου. Το πιο παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων.
Υλικά