Spaghetti primavera με κοτόπουλο
Δεν έχεις χρόνο και δεν ξέρεις τι να φτιάξει; Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα! Σήμερα θα φτιάξουμε pasta primavera με κοτόπουλο.
Δεν έχεις χρόνο και δεν ξέρεις τι να φτιάξει; Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα! Σήμερα θα φτιάξουμε pasta primavera με κοτόπουλο.
Μια μακαρονάδα με σάλτσα «έφαγε» ένας οδηγός κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού στο δρόμο, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός άνδρα από τη Φλόριντα.
Το να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα και στη συνέχεια να τα ξαναζεστένετε πριν το σερβίρισμα την επόμενη μέρα, μετατρέπει ένα το απλό άμυλο που περιέχουν σε ανθεκτικό άμυλο.
Το λουκάνικo δίνει στο φαγητό μία πιπεράτη και πικάντικη γεύση
Υλικά:
Γνωρίζατε πως το να μαγειρεύετε τα μακαρόνια από την προηγούμενη μέρα και στη συνέχεια να τα ξαναζεστένετε πριν το σερβίρισμα την επόμενη μέρα, μετατρέπει ένα το απλό άμυλο που περιέχουν σε ανθεκτικό άμυλο;
Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί πεκορίνο
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3/4 κιλό γαρίδες
Αλάτι
Πιπέρι