Θα χρειαστείτε:
Ψάρια όπως τσιπούρα, λιθρίνι ή λαβράκι ( υπολογίστε ένα ψάρι για κάθε άτομο)
Φρέσκα μυρωδικά (θυμάρι, δεντρολίβανο) *
Λίγη ρίγανη αποξηραμένη
Λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1-2 ντομάτες
Λίγο ελαιόλαδο
Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Λαδόχαρτο
Εκτέλεση
Αρχικά, πλένετε, καθαρίζετε τα ψάρια από τα εντόσθια και τα αφήνετε στην άκρη να στραγγίξουν. Κόβετε ένα μεγάλο τετράγωνο κομμάτι λαδόχαρτο και ακουμπάτε το κάθε ψάρι ξεχωριστά. Στη συνέχεια, ρίχνετε πάνω από το κάθε ψάρι λίγο ελαιόλαδο, και μετά αλάτι, πιπέρι, και τα μυρωδικά. Ελάχιστα μυρωδικά, (π.χ. ένα κλαδάκι δεντρολίβανο και λίγη ρίγανη), μπορείτε να βάλετε και μέσα στην κοιλιά του ψαριού για περισσότερη γεύση. Στο τέλος, γαρνίρετε το κάθε ψάρι με μια ή δυο φέτες ντομάτα, ρίχνετε πάνω του μια κουταλιά της σούπας από το λευκό κρασί, και προσθέτετε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Τέλος, τυλίγετε προσεκτικά το χαρτί με το κάθε ψάρι, φτιάχνοντας ένα μικρό πακετάκι. Τα πακέτα τα τοποθετείτε δίπλα-δίπλα σε ταψί, στο οποίο έχετε βάλει λίγο νερό. Ψήνετε για 35-40 λεπτά στους 200Ο C.