Υλικά
250 γρ. Κανελόνια
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1/2 κούπα ζεστό νερό
Για τον κιμά:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 ml τοματοπελτέ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για τη γέμιση:
200 γρ. ντοματίνια
200 γρ. Μοτσαρέλα, σε μικρά μπαλάκια
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Μόλις το ελαιόλαδο ζεσταθεί προσθέτουμε τον κιμά τον οποίο τον διαλύουμε με τα χέρια μας.
Σοτάρουμε πολύ καλά τον κιμά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαζί με το σκόρδο. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ μαζί με αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Γεμίζουμε τα Κανελόνια MISKO με ντοματίνια και τα μπαλάκια μοτσαρέλα εναλλάξ. Τα τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος, κολλητά και ομοιόμορφα.
Περιχύνουμε με κιμά και με λίγο ζεστό νερό ώστε τα κανελόνια να έχουν καλυφθεί από τα υγρά.
Τυλίγουμε το πυρίμαχο σκεύος με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180°C στον αέρα, για 30 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο, πασπαλίζουμε με την μοτσαρέλα και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά