Πεντανόστιμα κανελόνια γεμιστά με ντοματίνια και μοτσαρέλα
15
Νοεμβρίου
2024
- 15:23
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Νοεμβρίου, 2024 - 15:24
Υλικά
250 γρ. Κανελόνια
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1/2 κούπα ζεστό νερό
Για τον κιμά:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 ml τοματοπελτέ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι