3
Ιανουαρίου
2019
- 19:11
Τελευταία τροποποίηση στις 3 Ιανουαρίου, 2019 - 19:12
Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στο τηγάνισμα είναι το λάδι που πετάγεται.
Υπάρχει τρόπος, όμως, να το αποφύγετε κάνοντας μια συγκεκριμένη διαδικασία.
Πρόκειται για ένα απλό βήμα που πρέπει να κάνετε για να μην ξαναπιτσιλιστείτε με καυτό λάδι. Αφού κάψει το λάδι και πριν ρίξετε μέσα σε αυτό τις πατάτες, τα κεφτεδάκια ή ό,τι άλλο έχετε σκοπό να τηγανίσετε, ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Αυτό ήταν! Το πιτσίλισμα με καυτό λάδι είναι παρελθόν.
Δείτε και μια επιπλέον χρήσιμη συμβουλή . Για να καθαρίσει τέλεια το τηγάνι σας αμέσως μετά το τηγάνισμα δεν έχετε παρά να χύσετε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (αφού πρώτα κρυώσει) και να αλατίσετε και πάλι την επιφάνεια του τηγανιού αφού πρώτα το βρέξετε.