Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

σεφ



Λευτέρης Λαζάρου: Είμαι μέσα στους 5 σεφ του κόσμου με αστέρι Michelin σε «δύσκολη πίστα»

Gια την προσωπική του ζωή αλλά και για την καριέρα του μίλησε σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Λαζάρου. «Είμαι μέσα στους 5 σεφ του κόσμου με αστέρι Michelin σε “δύσκολη πίστα”, γιατί κάνω μόνο ψάρι» επισήμανε.

«Έχω ανοίξει έναν τοίχο, για να κρεμάσω τους “Χρυσούς Σκούφους”, ο άλλος γέμισε» είπε ο σεφ.



Διονύσης Αλέρτας: Δεν πληρώθηκα ποτέ από την εκπομπή της Σκορδά

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ» παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας, που μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να μην πήγε στη βάφτιση του γιου του.



Τσούλης: Ο σεφ αποκάλυψε πως είχε δεχτεί επαγγελματική πρόταση από την Μαντόνα

O σεφ Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε μια επαγγελματική πρόταση που είχε δεχτεί πριν από δύο χρόνια από τη Μαντόνα.

Ο ίδιος είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την ευκαιρία που του δόθηκε, όμως τώρα αφηγήθηκε ολόκληρη την ιστορία στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να έχει μείνει άφωνη, μην ξέροντας αν πρέπει να τον πιστέψει ή όχι.



Η απόδειξη των 108.500 δολαρίων του Salt Bae πυροδοτεί οργή: «Οι άνθρωποι έχουν περισσότερα χρήματα παρά κοινή λογική»

Ο διάσημος σεφ με μπριζόλες, Salt Bae, έχει προκαλέσει οργή, επειδή δημοσίευσε μια απόδειξη 108.500 δολαρίων για ένα γεύμα στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι την περασμένη εβδομάδα. «Τα λεφτά πάνε και έρχονται», έγραψε ο 40χρονος τούρκος σεφ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe, στο Instagram στους σχεδόν 54 εκατομμύρια ακολούθους του.



Γαλλία: Διάσημος σεφ απολύθηκε από 5άστερο ξενοδοχείο όταν βρήκαν υπάλληλο δεμένο στην κουζίνα του

Στην απόλυση διάσημου Γάλλου σεφ προχώρησε γνωστός όμιλος ξενοδοχείων, όταν έγινε γνωστό πως βοηθός στην κουζίνα του ήταν γυμνός και δεμένος σε καρέκλα μεγάλου εστιατορίου.



Πασίγνωστος σεφ έκλεβε τους εκατοντάδες υπαλλήλους του για χρόνια!

Ο λόγος για τον Ελληνοαυστραλό σεφ, Τζορτζ Καλομπάρις, που έγινε παγκοσμίως διάσημος μέσω του τηλεοπτικού σόου «Masterchef», ο οποίος δήλωσε ότι θα αποπληρώσει τους 515 εν ενεργεία και πρώην υπαλλήλους τους που υποαμείβονταν από το 2011 έως το 2017.