Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Διονύσης Αλέρτας: Δεν πληρώθηκα ποτέ από την εκπομπή της Σκορδά



Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ» παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας, που μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να μην πήγε στη βάφτιση του γιου του.

Ο pastry chef αρχικά αναφέρθηκε στα reality λέγοντας: «Τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί. Τα παιχνίδια δεν ξέρω πώς γεμίζουν. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μιλάει για την τηλεοπτική του εμπειρία από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δουλειά για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ. «Ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο, αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου όπως τώρα. Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που τον θέλουν να μην πήγε στη βάφτιση του γιου του ο pastry chef είπε: «Όχι, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάφτιση, αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι στη ζωή. Κι εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της, αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό».

«Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι δεν πάει, δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους», είπε ο Διονύσης Αλέρτας.