Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

17 °C

Σήμερα, 25. Μαρτίου 2019

μυαλοΒιντεοπαιχνίδια: Κι όμως, μας κάνουν καλό! - 5 λόγοι να ξεκινήσεις να παίζεις

Ακούμε κατά καιρούς ένα σωρό κατηγορίες περί των αγαπημένων μας video games, σχετικά με βία, όπλα, εθισμούς, ακτινοβολίες, μέχρι και πως "μεγαλώνουν δολοφόνους". Σαφώς κάποια από αυτά έχουν βάσεις, κάποια άλλα είναι εντελώς ανυπόστατα και υπερβολικά. Πόσες φορές όμως έχει αναρωτηθεί ο κόσμος σχετικά με τις ευεργετικές τους ικανότητες; Πιστέψτε με, έχουν πολλές...7 δραστηριότητες για καθημερινό ακόνισμα μυαλού!

Οι δραστηριότητες, που υπόσχονται να διαψεύδουν την πεποίθηση ότι η ευφυΐα ενός ανθρώπου καθορίζεται από την γέννησή του και την εκπαίδευσή, μπορούν να κάνουν τον εγκέφαλό μας να παίρνει πιο γρήγορες στροφές.

Μάθε ένα μουσικό όργανοΠως η Yoga βοηθάει, εκτός από το σώμα μας και το μυαλό μας

Η yoga δεν ήταν μια απλή μόδα, όπως απεδείχθη με τα χρόνια. Και αυτό είναι πολύ λογικό. Είναι μια αρχαία πρακτική, η οποία μέσα από πολλές, συνεχείς έρευνες, έχει αποδειχθεί πως έχει τεράστια οφέλη για το σώμα μας. Αλλά τα οφέλη της yoga δεν σταματούν εκεί. Με έμφαση στην εσωτερική ηρεμία και στις σωστές αναπνοές, η yoga αποτελεί ένα από τα καλύτερα φάρμακα για το μυαλό και την ψυχή μας.Η σοκολάτα είναι φίλος του μυαλού!

Φάρμακο για το μυαλό η σοκολάτα; Και όμως, ναι! Μάλιστα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές, κάνει περισσότερο καλό και από την… γυμναστική.Είστε διάνοια; Απαντήστε σε αυτές τις 25 ερωτήσεις και διαπιστώστε το!

Πόσες φορές δεν έχετε ισχυριστεί πως είστε πολύ έξυπνοι; Πολλές. Είναι όμως η απάντηση σωστή; Όσοι έχουν IQ από 90 έως 110 λέγεται ότι έχουν «μέση» νοημοσύνη, ενώ όσοι ξεπερνούν το 140 κατατάσσονται αυτομάτως στις διάνοιες.Δήμας: Η Αναστασία το πιο ωραίο μυαλό που υπήρξε στη ζωή μου

Αν υπάρχουν μερικές στιγμές από το παρελθόν της δικής μου γενιάς, που θα ήθελα με ικανότητα νεράιδας να σου τις χαρίσω και σένα, τότε θα ήθελα να έχεις ζήσει τους θριάμβους που μας χάριζε ο Πύρρος Δήμας. Eλληνας Βορειοηπειρώτης Ολυμπιονίκης, αθλητής της άρσης βαρών.