Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

Έπιασε φωτιά το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα:Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1



Σοκαρισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό» έπιασε φωτιά το σπίτι του στα νότια προάστια, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς ο πάνω όροφος της μεζονέτας του.

«Μου έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα κι επειδή έχει μπει πολύς κόσμος στο σπίτι μου από το πρωί, ό,τι απέμεινε, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί δεν θέλω να γραφτεί σε διάφορα sites και να υπάρξει μία διάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα πήρε φωτιά το σπίτι μου», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής του.

«Είναι μία μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς, είμαστε καλά, πήρε φωτιά ο πίνακας, προήλθε από τον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κτλ. Πήρα την Πυροσβεστική, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω, γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες στον πάνω όροφο του σπιτιού κι ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά. Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Δεν έχω ασφάλεια, ας πρόσεχα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι τα υλικά φτιάχνονται.