Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

Σοόυ Τραμπ σε σουπερμάρκετ: Πλήρωσε τα ψώνια γυναίκας – «Μόλις δωροδόκησε κάποιον» σχολιάζουν χρήστες στο Χ



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε σουπερμάρκετ να δίνει 100 δολάρια σε μια μητέρα τριών παιδιών κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Πενσυλβάνια.

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ υποσχέθηκε επίσης να μειώσει τις τιμές στα σουπερμάρκετ. Το βίντεο κυκλοφόρησε το Χ με τη λεζάντα «ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βοηθάει μια μητέρα τριών παιδιών με τα ψώνια της».

«Ορίστε, θα βοηθήσει. Μόλις μειώθηκε κατά 100 δολάρια», ακούγεται να λέει ο πρώην αμερικανός πρόεδρος. Η γυναίκα δέχθηκε τα χρήματα και ευχαρίστησε τόσο τον Τραμπ, όσο και τους υπόλοιπους που ήταν στο κατάστημα εκείνη την στιγμή.

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας έχει υποσχεθεί ότι θα αντιμετωπίσει τον πληθωρισμό και θα μειώσει το κόστος σε είδη πρώτης ανάγκης και στο φυσικό αέριο.

 

Η κίνηση του υποψηφίου προέδρου να δώσει χρήματα σε μια μητέρα αποθεώθηκε από τους υποστηρικτές του με σχόλια «Αυτός είναι ο πρόεδρος μου», «Η Κάμαλα ποτέ δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, ο Τραμπ είναι αληθινός και έξυπνος. Η Κάμαλα είναι ψεύτικη», «Η κίνηση αυτή είναι πολλά περισσότερα απ’ όσα έχει κάνει η Κάμαλα για να βοηθήσει έναν Αμερικανό».

 

«Τόσο «γνήσιο» με 100 κάμερες τριγύρω», «Δωροδοκεί κάποιον για ψήφο; Γιατί ένιωσε την ανάγκη να το μαγνητοσκοπήσει και να το αναρτήσει αντί να το κάνει ιδιωτικά», σχολίασαν αρκετοί χρήστες του Χ, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του Τραμπ «ψεύτικη» και «στημένη».