Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Γιώργος Λιάγκας



Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει η Espresso ο παρουσιαστής ενεπλάκη στο τροχαίο όταν ο προπορευόμενος οδηγός του πέρασε την τελευταία στιγμή το φανάρι κι εκείνος πάτησε γκάζι για να τον ακολουθήσει, αλλά το μπροστινό αυτοκίνητο φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα ο Γιώργος να το χτυπήσει.



Γιώργος Λιάγκας: «Πέντε ώρες περιπλανιόμουν στα καμένα σπίτια...»

Τις σκέψεις του για την τραγωδία στο Μάτι έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.



Γιώργος Λιάγκας: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς έχει την ονομαστική του εορτή.

Ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ανήρτησε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραφε: «Οι πιο ωραίες ευχές….»

 

 



«Κατέρρευσα όταν είδα τι είπε ο Λιάγκας για μένα! Ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη…»

«Ήταν κάποιες συγκεκριμένες αναφορές που έγιναν από τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, που απ’ ότι μαθαίνω γενικά κάνει αναφορές για πολύ κόσμο, για την προσωπική τους ζωή».
 
  


Φορτισμένος συναισθηματικά ο Γιώργος Λιάγκας - Τι του είπε ο γιος του;

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε εξώδικο στον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς θεωρεί πως η εκπομπή Αποκαλυπτικά τον συκοφαντεί το τελευταίο διάστημα.

Ο παρουσιαστής του Epsilon, αμέσως μετά το εξώδικο που δέχτηκε συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα και έλυσαν τις διαφορές τους on camera. Αποκάλυψε τον λόγο που του έστειλε το εξώδικο και τόνισε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο.



Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε εξώδικο σε εκπομπή

Με μια πρωτοφανή κίνηση ο Γιώργος Λιάγκας απέστειλε πριν από λίγο στο ΄Έψιλον” και στον Μένιο Φουρθιώτη εξώδικο στο οποίο ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσει ν΄ασχολείται μαζί του.