5
Ιουλίου
2017
- 14:27
Τελευταία τροποποίηση στις 5 Ιουλίου, 2017 - 14:27

Υλικά για 4 άτομα
- 400 γρ. σπαγγέτι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 3 αντσούγιες ξαρμυρισμένες και λεπτοκομμένες
- 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
- 200 γρ. ντομάτα καρέ
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- λίγη ρίγανη φρέσκια
- 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το μαϊντανό και τις αντσούγιες και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
- Προσθέτουμε τον τόνο, τη ντομάτα καρέ και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα.
- Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα.
- Σοτάρουμε και στο τέλος προσθέτουμε λίγη ρίγανη.