29
Απριλίου
2018
- 14:25
Τελευταία τροποποίηση στις 29 Απριλίου, 2018 - 14:25

Η μαμαδίστικη και πανεύκολη συνταγή που θα τους εκπλήξει όλους.
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι σε πολύ μικρά κομμάτια
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
3 φύλλα δάφνης
3 κόκκους μπαχάρι
Εκτέλεση:
Καταρχήν, καθαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια και κόβουμε το κρέας σε κομματάκια.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια χύτρα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 15 λεπτά. Αν δεν έχουμε χύτρα, χρησιμοποιούμε κατσαρόλα για λίγο περισσότερο χρόνο.
Μετά, αδειάζουμε όλα τα υλικά σε μια πήλινη γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου δυομιση ώρες.
Το μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα είναι έτοιμο.
Καλή σας όρεξη!