Ο Ντόναλντ Τραμπ, με τον χαρακτήρα και την επιμονή του, θα αποκαταστήσει γρήγορα την τάξη στην Ευρώπη, με τις ευρωπαϊκές ελίτ να υποκύπτουν στις απαιτήσεις του και να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Πούτιν ανέφερε ότι ο Τραμπ θα επιβάλει την πολιτική του πολύ γρήγορα και ότι οι ηγέτες της Ευρώπης θα σταθούν ξανά στα πόδια του αφέντη τους, κουνώντας ελαφρώς την ουρά τους. «Σας διαβεβαιώνω, ο Τραμπ, με τον χαρακτήρα και την επιμονή του, θα αποκαταστήσει την τάξη στην Ευρώπη πολύ γρήγορα. Και όλοι αυτοί, θα δείτε, θα σταθούν ξανά στα πόδια του αφέντη τους, κουνώντας ελαφρώς την ουρά τους», είπε ο Πούτιν στον Ρώσο δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν του καναλιού Rossiya 1.
Παράλληλα, σημείωσε ότι οι ευρωπαϊκές ελίτ προτιμούσαν ψυχολογικά τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς ο Τραμπ έχει διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα, μεταξύ αυτών και η πολιτική για το φύλο. «Δεν τον συμπαθούν, τον πολέμησαν ενεργά, επενέβησαν ακόμη και στην πολιτική ζωή και τις εκλογές των ΗΠΑ. Και μετά, όταν ο Τραμπ κέρδισε απροσδόκητα, τα έχασαν», σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης.