Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πούτιν



Μακελειό στη Μόσχα – Κρεμλίνο: Δεν προβλέπεται προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων

Με ανακοίνωσή του, το Κρεμλίνο γνωστοποιεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει προβλέψει προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο Crocus City Hall της Μόσχας.



Στενός συνεργάτης του Πούτιν για μακελειό στο Crocus City Hall: «Η Ουκρανία είναι πίσω από την επίθεση»

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και στενός σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία είναι «φυσικά» πίσω από το μακελειό που σημειώθηκε την Παρασκευή στο Crocus City Hall της Μόσχας και έχασαν τη ζωή τους 139 άτομα.



ΕΕ: Η Μόσχα να μην χρησιμοποιήσει την τρομοκρατική επίθεση ως πρόσχημα για να αυξήσει τις επιθέσεις στην Ουκρανία

Η ΕΕ απευθύνει κάλεσμα στη Μόσχα να μην χρησιμοποιεί την τρομοκρατική επίθεση ως πρόσχημα ώστε να αυξήσει τις επιθέσεις της κατά της Ουκρανίας. Αυτό δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προς τον Τύπο, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Πίτερ Στάνο.



Στα ρωσικά σχολεία διδάσκεται η συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον

H συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Αμερικανό συντηρητικό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον εντάχθηκε στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ρωσίας ως πρότυπο για να μάθουν τα παιδιά την ιστορία της χώρας τους.



Ρωσία: Τα επίσημα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών – Ο Β.Πούτιν έλαβε το 87,28% των ψήφων

Η ρωσική Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, έδωσε σήμερα Πέμπτη (21/3) στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, επισημοποιώντας τη θριαμβευτική νίκη του Βλαντίμιρ Πούτιν.



Πούτιν για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές: «Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, το πρωί της Πέμπτης (21/3), λίγες ημέρες μετά τη θριαμβευτική του νίκη στις προεδρικές εκλογές, απηύθυνε διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό, ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη.