Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025 -

Οι δύο πρώτοι όμηροι παραδόθηκαν στον ισραηλινό στρατό – Βίντεο με την επίδειξη σε εξέδρα από κουκουλοφόρους της Χαμάς



Φάλαγγα οχημάτων του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού που αναχώρησε από τη Ράφα μεταφέροντας δύο ισραηλινούς ομήρους από τους έξι που πρόκειται να απελευθερώσει σήμερα η Χαμάς στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας εκεχειρίας με το Ισραήλ παρέδωσε στον ισραηλινό στρατό τους δύο απελευθερωθέντες άνδρες.

Ο Ταλ Σοχάμ και ο Αβέρα Μενγκίστου επιδείχθηκαν προηγουμένως σε εξέδρα από κουκουλοφόρους της Χαμάς πριν παραδοθούν στα μέλη του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.

Η Χαμάς είχε επιβεβαιώσει χθες πως θα απελευθερώσει όπως προβλεπόταν σήμερα έξι ισραηλινούς ομήρους, κατ’ αυτή τους τελευταίους ζωντανούς που αναμένεται να επιστρέψουν στο Ισραήλ μέχρι την 1η Μαρτίου, όταν λήγει η πρώτη φάση της συμφωνίας.