Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 -

Νέα Υόρκη: Μια άκρως επικίνδυνη selfie τον έβαλε στη φυλακή!



 Ένας νέος  ανέβηκε στην γέφυρα του Μπρούκλιν, σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, για  να βγάλει μια selfie με το κινητό του τηλέφωνο, που είναι και στη μόδα!

Η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που έκανε χαρούμενο τον ίδιο και τους φίλους του όταν είδαν την φωτογραφία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στο διαδικτυακό κοινό όμως ήταν και η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία επισκέφθηκε την πόλη στην οποία ζούσε και περίπου ένα μήνα μετά τον συνέλλαβε για επικίνδυνη συμπεριφορά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στη Νέα Υόρκη όπου πριν δικαστεί, τράβηξε μία ακόμα selfie: αυτή της αστυνομίας για την καταγραφή του στο αστυνομικό δελτίο. Ενώ αναμένεται και η δίκη του προς τα τέλη του μήνα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τρέλα με τα selfies έχει δημιουργήσει μια μόδα που από χαριτωμένη μπορεί να φθάσει στα όρια της επικίνδυνης όχι μόνο για τον φωτογραφιζόμενο αλλά και για όσους βρίσκονται γύρω του. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον και η άλλη πλευρά, της αστυνομίας, να μην φθάνει σε τέτοια άκρα αυστηρότητας. Ένα καλύτερο «καδράρισμα» της σύγχρονης πραγματικότητας είναι απαραίτητο από όλους τους εμπλεκόμενους.