Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

selfie



Φοιτήτρια έπεσε από γκρεμό 35 μέτρων στην προσπάθεια της να βγάλει selfie! Δείτε ΦΩΤΟ

Νεκρή ανασύρθηκε από χαράδρα βάθους 35 μέτρων, μία νεαρή φοιτήτρια από τις ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη Αντρέα Νόρτον, στην προσπάθειά της να βγάλει μια selfie, γλίστρησε και έπεσε από τον γκρεμό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.



Τζάγκουαρ επιτέθηκε και τραυμάτισε απερίσκεπτη επισκέπτρια που πήγε να βγάλει selfie μαζί του!

Το λες και χαζομάρα... αυτό που συνέβη στο ζωολογικό πάρκο “Wildlife World” στην Αριζόνα, όπου μία γυναίκα θέλησε να φωτογραφηθεί με ένα τζάγκουαρ!



Τι είπαν οι ιατροδικαστές για το ζευγάρι που σκοτώθηκε ενώ έβγαζε selfie

O 30χρονος Vishnu Viswanath και η 29χρονη γυναίκα του Meenakshi Moorthy που έπεσαν από ύψος 240 μέτρων στο πάρκο Yosemite στην Καλιφόρνια βγάζοντας selfie των Οκτώβριο, αποδείχθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.



Με αυτόγραφα και selfie υποδέχτηκαν τον Τράμπ στην αμερικανική βάση στη Γερμανία

Ενδιάμεση στάση στο Ράμσταϊν της Γερμανίας έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την επιστροφή του από την αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ιράκ.



Ο Πάνος Καμμένος βγάζει «σέλφι» με φόντο στρατιωτικό ελικόπτερο στη νησίδα Σύρνα

Περιοδεία στην Αστυπάλαια και στη νησίδα Σύρνα, όπου μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είχε σημειωθεί το ναυάγιο του «Αθηνά», πραγματοποίησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν παρέλειψε να τραβήξει και... σέλφι, με φόντο το στρατιωτικό ελικόπτερο που τον μετέφερε.



H selfie με τους αστέρες του Hollywood που έγινε viral!

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία με κάποιους από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, αποσπώντας χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά!