![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/dik_3.jpg?itok=pyd0mO6g)
«Δεν θα υπάρξει διχασμός μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ για την Ελλάδα» διαμηνύει το Βερολίνο, στην πρώτη αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις της Wikileaks για τους καυτούς διαλόγους Τόμσεν - Βελκουλέσκου.
«Για εμάς στο Βερολίνο δεν είναι φυσικό να γίνονται υποκλοπές», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Μάρτιν Γέγκερ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Αναφορικά με την αξιολόγηση είπε ότι «περιμένουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Απριλίου - αρχές Μαϊου», ενώ πρόσθεσε ότι δεν τίθεται στην παρούσα φάση θέμα κουρέματος του ελληνικού χρέους. Υπογράμμισε δε ότι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρεθεί λύση με την Ελλάδα αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ αρκέστηκε στο σχόλιο ότι για εμάς αυτές οι συνομιλίες δεν υπάρχουν.