Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

χρέος



Διαγραφή του 55,25% των οφειλών που ρύθμισε το 2023, πέτυχε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Σε 7.106.675,65 ευρώ ανέρχεται το ποσό των οφειλών προς πιστωτικά ιδρύματα, funds και εισπρακτικές, όσων καταναλωτών απευθύνθηκαν στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας το έτος 2023.

Συγκεκριμένα το 2023, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ:



Apollo Management: «Η Fed πυροδότησε έναν παγκόσμιο κύκλο χρεοκοπίας»

Το υψηλό κόστος του χρέους αρχίζει να επηρεάζει τις αμερικανικές εταιρείες και σύμφωνα με οικονομολόγους της Apollo Management, πρόκειται για την αρχή ενός κύκλου χρεοκοπίας, που πυροδοτείται από τα αυξημένα επιτόκια της Fed.



"Η Γερμανία πρέπει να πληρώσει" - Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα θύματα των Ναζί

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν στο Σύνταγμα το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και η κίνηση AK "DISTOMO" για τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις.

 



Handelsblatt: Σε όλη την Ευρώπη το χρέος μειώθηκε, σε Ελλάδα και Ιταλία αυξήθηκε

Κατά τη διάρκεια του 2018, δηλαδή την περίοδο που το δημόσιο χρέος των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών μειώθηκε, η Ελλάδα και η Ιταλία έδειξαν ότι είναι τα «δύο προβληματικά παιδιά» της ευρωζώνης, καθώς εκεί το χρέος αυξήθηκε, παρατηρεί η γνωστή γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.



Η άγνωστη προφητεία του Πατροκοσμά για το χρέος

Υπάρχουν αρκετοί Άγιοι, μεταξύ αυτών και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, οι οποίοι με τις διδαχές τους, προφήτευσαν τα μελλούμενα. 

Σε μια από τις διδαχές του ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει μεταξύ άλλων για το χρέος : «Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»!