Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025 -

Φόβος και τρόμος ο serial killer στην Κηφισιά - Ποιον ψάχνει η ΕΛΑΣ



Οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά σχετίζεται άμεσα με την απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλου αυτοκινητιστή πριν από 20 μέρες, στην ίδια περιοχή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι πλέον βέβαιο ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος ένας μανιακός δολοφόνος.

Σύμφωνα με πηγή της Ασφάλειας Αττικής που μίλησε στο enikos.gr, «οι βολίδες είναι παρόμοιες, ο τρόπος που έδρασε ο δράστης είναι παρόμοιος, ενώ δεν υπήρξε κλοπή.

Μιλάμε για έναν δράστη ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, οπλισμένος και εξαιρετικά επικίνδυνος».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που χρησιμοποίησε και έχει στην κατοχή του ο δράστης έχει υποστεί μετατροπές.

Πρόκειται πιθανότατα για ένα σκοπευτικό όπλο ή για κάποια ρέπλικα η οποία έχει τροποποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος οδηγός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης νεκρός στο ταξί από περαστικό οδηγό λεωφορείου στην Κηφισιά.

Ο δεύτερος οδηγός ταξί επέζησε από θαύμα από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην ίδια περιοχή, στις 11 Φεβρουαρίου.

Τι ψάχνουν οι αρχές

Στην πρόβα δολοφονίας που έγινε 18 μέρες νωρίτερα και στην κατάθεση του θύματος που γλίτωσε από θαύμα από τον μανιακό δολοφόνο που χτυπάει οδηγούς ταξί αναζητούν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής τον νεαρό δράστη που σκορπίζει τον τρόμο στις πιάτσες.

«Κάθισε στο πίσω δεξί κάθισμα, είπε τον προορισμό και μετά δεν μίλησε, ενώ ξαφνικά όταν τα όχημα είχε μικρή ταχύτητα, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε αθόρυβα τους οδηγούς ταξί στο κεφάλι.

Στη συνέχεια έφυγε χωρίς να πάρει χρήματα», περιγράφει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής στον Ελεύθερο Τύπο.

Όλα δείχνουν ότι η χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Κηφισιά ήταν μόνο η αρχή...