Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ταξί



Οδηγός ταξί είχε «πειράξει» την ταμειακή μηχανή – Εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας

Παραβάσεις από οδηγούς ταξί διαπιστώθηκαν ύστερα από ελέγχους της Τροχαίας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθη οδηγός ταξί με «πειραγμένη» την ταμειακή μηχανή, ενώ άλλοι τρεις οδηγοί ταξί βρέθηκαν να χρησιμοποιούν τάμπλετ αντί ταξιμέτρου. Στους παραβάτες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.



Αττική: 48ωρη απεργία των οδηγών ταξί – Ποια είναι τα αιτήματά τους

Την επόμενη εβδομάδα οι οδηγοί των ταξί στην Αττική θα προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία, προγραμματίζοντας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής έχει ήδη προκηρύξη 48ωρη απεργία για τις 27 και 28 Φεβρουαρίου. Επίσης, στις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση.



Αθήνα: Συνεχίζεται και αύριο η απεργία των ταξί

Συνεχίζεται και αύριο (7/12) Πέμπτη, η απεργία στα ταξί της Αθήνας.

Η απεργία στα ταξί επρόκειτο να ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά όπως ανακοίνωσε το ΣΑΤΑ, θα συνεχιστεί για άλλο ένα 24ωρο. Έτσι αναμένεται να σταματήσει στις 6 το πρωί της Παρασκευής (08.12.2023).

 



Αθήνα: Νέα 48ωρη απεργία στα ταξί – Δείτε πότε δεν θα κυκλοφορούν

Το ΣΑΤΑ ανακοίνωσε ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία νέα 48ωρη απεργία στα ταξί της Αθήνας με αίτημα την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου.



Ταξί: 48ωρη απεργία στις 5 και 6 Δεκεμβρίου

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τα ταξί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με 48ωρη απεργία στα ταξί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, εκφράζοντας “την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης”.



Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί στην Αθήνα – Πότε θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και 24ωρη απεργία

Χωρίς ταξί θα παραμείνει για αρκετές ώρες την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και όλο το 24ωρο στις 22 του μήνα η Αθήνα. Οι οδηγοί αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.