Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Serial killer



Θρίλερ στον Καναδά! «Δύο νεαροί σκοτώνουν τουρίστες…»!

Ο Λούκας Φάουλερ, ηλικίας 23 ετών, υπήκοος Αυστραλίας και η Τσάινα Ντίζ, 24 ετών, από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες την 15η Ιουλίου σε έναν αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά.



Serial Killer στην Κύπρο: Ολόκληρη η καταδικαστική απόφαση για τον "Ορέστη" - "Έκανε εκστρατεία φόνων"

"Σταθμό" στα κυπριακά χρονικά χαρακτηρίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την αυτούσια απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια ο Νίκος Μεταξάς για τους επτά φόνους που διέπραξε.

Η 29 σελίδων απόφαση, συνοψίζει τα όσα ειδεχθή διέπραξε ο "Ορέστης" μέσα στα δύο χρόνια της δράσης του.



Το "μυστικό" που παίρνει στις φυλακές ο Νίκος Μεταξάς

Μπορεί να δρούσε ανενόχλητος για σχεδόν δυο χρόνια, ωστόσο 60 και κάτι μέρες ξεσκέπασαν τη φρικιαστική δράση του. Μελετημένα και μεθοδευμένα τα βήματά του, όσο δρούσε, φρόντιζε να μελετά εξονυχιστικά τις λεπτομέρειες των εγκλημάτων του πριν αλλά και μετά τη διάπραξή τους.



Σε επτά φορές ισόβια καταδικάστηκε ο serial killer της Κύπρου - Ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη

Σε επτά φορές ισόβια καταδικάστηκε ο serial killer της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Μεταξά και στις 12 κατηγορίες, 7 φόνους και 5 απαγωγές.



17.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο παιδί θυμάτων του 35χρονου

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να δοθεί ως οικονομική υποστήριξη των παιδιών των δολοφονηθεισών γυναικών το ποσό των 17.000 ευρώ για το κάθε εξαρτώμενο παιδί. 
 


Αποκάλυψη-σοκ: Γυμνό και δεμένο με κολλητική ταινία το άψυχο κορμάκι της Σιέρα στην Κύπρο

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον sertila killer στην Κύπρο και την άτυχη 6χρονη Σιέρα σχετικά με τις  συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε η σορός της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ, Έλενας Λουκά, το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε γυμνό και δεμένο με πλαστική κολλητική ταινία, στην Λίμνη Μεμή.