Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Διάρρηξη στην οικεία Βανδή-Νικολαϊδη: Τι χάραξαν οι ληστές στον τοίχο του σπιτιού



Ο Ντέμης Νικολαΐδης βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα της Βούλας καθώς έχει μόλις τελειώσει την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας…

Τους περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι του χθες το απόγευμα την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής, η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή και τα δυο τους παιδιά έλειπαν.

«Η διάρρηξη πρέπει να έγινε μεταξύ 7 το απόγευμα και 10 το βράδυ όταν όλοι λείπαμε από το σπίτι. Όταν γυρίσαμε διαπιστώσαμε ότι άγνωστοι είχαν μπει από ανασφάλιστο παράθυρο. Μας έχουν πάρει κοσμήματα, ρολόγια και προσωπικά μας αντικείμενα» φέρεται να είπε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν στο θέατρο Ακροπόλ για την απογευματινή παράσταση Mamma Mia ενώ τα δυο της παιδιά σε σπίτια φίλων τους.

Το πολυτελές σπίτι, όπου το ζευγάρι έχει μετακομίσει το 2013, βρίσκεται σε έναν λόφο της Βούλας και κανείς από τους γύρω ενοίκους δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών οι διαρρήκτες, που πιθανότατα έχουν παρακολουθήσει τις κινήσεις του ζευγαριού Νικολαΐδη – Βανδή και γνώριζαν το πρόγραμμά τους, έμειναν στο σπίτι ελάχιστα λεπτά καθώς ικανοποιήθηκαν από την λεία που βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταθέσεις των Βανδή-Νικολαϊδη, οι ληστές χάραξαν στον τοίχο του σπιτιού το χαρακτηριστικό γράμμα «Α» από το σήμα της αναρχίας.