Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

τοιχος



Πως να κρεμάσεις σωστά τους πίνακες στο σπίτι σου

Πως κρεμάς έναν πίνακα χωρίς να κάνεις μαντάρα το τοίχο; Αυτή είναι μια ερώτηση που συχνά βρίσκω στα email μου αλλά και στις αναζητήσεις. Συγχρόνως έκανε και το apartment therapy μια αναδρομή στα καλύτερα ποστ του και είχε κάτι παρόμοιο, οπότε είπα να λύσουμε αυτό το mega θέμα.



Ινδία: Αεροσκάφος έπεσε πάνω σε τοίχο κατά την απογείωσή του

Ζημιές υπέστη αεροσκάφος στην Ινδία, το οποίο προσέκρουσε σε τοίχο κατά την απογείωσή του, εκτελώντας πτήση με προορισμό το Ντουμπάι από την πόλη Trichy.

Το αεροσκάφος της Air India, με 130 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, κατευθύνθηκε τελικά στη Μουμπάι, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια.



Ασυνήθιστες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν μια άλλη όψη στο σπίτι σας

Η τάση του ενός τοίχου που ξεχωρίζει από τους άλλους δεν είναι καινούργια, ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτη... Οι ιδέες είναι πολλές, με πιο συνηθισμένη αυτή που θέλει έναν ολόκληρο τοίχο σε διαφορετικό χρώμα από τους υπόλοιπους.



Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα σε εκκλησίες της Αθήνας

Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα στους τοίχους τεσσάρων εκκλησιών, κάνοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα «το ταξικό τους καθήκον», όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.



Το τροχαίο που έγινε Viral! Πώς το έκανε αυτό;

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία δράσης, που εκτελεί κάποιος επιδέξιος κασκαντέρ. ... όμως οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι από πραγματικό τροχαίο!

Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου το οποίο κόλλησε στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου, έχουν γίνει Viral!



Διάρρηξη στην οικεία Βανδή-Νικολαϊδη: Τι χάραξαν οι ληστές στον τοίχο του σπιτιού

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα της Βούλας καθώς έχει μόλις τελειώσει την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας…

Τους περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι του χθες το απόγευμα την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής, η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή και τα δυο τους παιδιά έλειπαν.