Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ληστές



Θεσσαλονίκη: Συμμορία σκηνοθετούσε ληστείες με συνεργούς υπαλλήλους σε καφετέριες

Ληστείες σε καταστήματα - καφέ, στις περιοχές της Καλαμαριάς και της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούνται ότι πραγματοποιούσαν τρία άτομα, σε συνεργασία με υπαλλήλους καταστημάτων που παρίσταναν τα «θύματα» ληστειών.



Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε αγροτικές περιοχές

Σπείρα που διέπραττε κλοπές σε αγροτικές περιοχές του Αγρινίου εξάρθρωσε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τρεις άνδρες, ηλικίας 25, 20 και 19 ετών αντίστοιχα.



Ληστές έδεσαν 93χρονο παππού και τις γυναίκες που τον φρόντιζαν!

Καταγγελία για ληστεία σε βάρος ενός 93χρονου ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας στη Θεσσαλονίκη.



Αυτοί είναι οι ληστές που «ξάφριζαν» σπίτια στη Δυτική Αττική

Στη δημοσιότητα δίνονται στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες μελών σπείρας που διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε σπίτια στη Δυτική Αττική.

Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς οι οποίοι συνελήφθησαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.

Οι συλληφθέντες είχαν ρημάξει σπίτια στη Δυτική Αττική.



Νεαροί «ξάφρισαν» δωμάτια ξενοδοχείου στην Κρήτη

Δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 25 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου στην Κρήτη, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, οι δύο αλλοδαποί μπήκαν σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου, όπου διέμεναν κάνοντας διακοπές ένας 36χρονος και μια 43χρονη γυναίκα και αφαίρεσαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.



Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ:Ο Κώστας Σακκάς και ο Γιάννης Δημητράκης οι συλληφθέντες

Τους παρακολουθούσε η Αντιτρομοκρατική και τους έπιασαν αμέσως μετά τη ληστεία. Είχαν "βουτήξει" τα λεφτά για τον ανεφοδιασμό του ΑΤΜ. Μπήκαν στο νοσοκομείο "παίζοντας" τον γιατρό και τον ασθενή. Σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.