Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

καφές



Αυτά τα φάρμακα δεν πρέπει ποτέ να τα πίνετε μαζί με τον καφέ σας

Γνωρίζατε πώς υπάρχουν κάποια φάρμακα τα οποία δεν πρέπει να τα πίνετε με τον καφέ σας;

Η κατανόηση των φαρμάκων, που πρέπει να ΜΗΝ λαμβάνονται με καφεΐνη, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις θεραπείες σας.

Τι κάνει η καφεΐνη στο σώμα



Αυτή η ώρα είναι απαγορευτική για να πιεις καφέ

Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάποια ώρα που η κατανάλωση καφέ δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου.

Ενώ ο καφές συνδέεται με μια σειρά από οφέλη για την υγεία (από τη μείωση του κινδύνου καταστάσεων όπως ο διαβήτης τύπου 2, ο καρκίνος του ήπατος) υπάρχει το ερώτημα εάν ο χρόνος κατανάλωσης καφεΐνης κάνει τη διαφορά.



Scrub σώματος με καφέ για χαλάρωση

Σε αντίθεση με τα γνωστά scrub καφέ κατά της κυτταρίτιδας, το συγκεκριμένο θα λειτουργήσει και ενάντια στην κούραση. Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτό το scrub με καφέ θα καθαρίσει σε βάθος τη θαμπή επιδερμίδα σας, θα την αφήσει φωτεινή ενώ  παράλληλα η καφεΐνη  θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος σε σημεία όπως τα πόδια σας.


Δηλητηρίαση από καφεΐνη: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Η υπερκατανάλωση καφεΐνης, θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από καφεΐνη, με τα τρεμάμενα δάχτυλα και το γρήγορο καρδιακό παλμό να είναι μερικά από τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε.



10 συμβουλές για να αντιμετωπίσεις γρήγορα την πρωινή νύστα

Αν ανήκεις κι εσύ σε όσους δεν το «έχουν» με το πρωινό ξύπνημα, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να το αντιμετωπίσεις.

Παρακάτω, θα βρεις 10 βοηθητικά tips για να απαλλαγείς από την ακατανίκητη – αν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε έτσι – νύστα σου και να βγάλεις την ημέρα σου χωρίς να νιώθεις ότι κλείνουν συνεχώς τα μάτια σου.



Καφές: Πόσο μας επηρεάζει η ποσότητα ;

Όσοι ρουφάτε τον καφέ σαν οξυγόνο πρέπει να αντισταθείτε στην απειλητική τρίτη και τέταρτη κούπα όπως μας προειδοποιεί πρόσφατη μελέτη καθώς ερευνητές υποστηρίζουν ότι η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης σε τακτική βάση μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακούς παλμούς τόσο σε υγιείς όσο και σε μη υγιείς ανθρώπους.