Αντιοξειδωτική σούπα με καρότο, κουρκουμά και ρόφημα σόγιας
29
Μαΐου
2019
- 20:23
Τελευταία τροποποίηση στις 29 Μαΐου, 2019 - 20:23
Συστατικά
Συστατικά
Συστατικά
250 γρ. φακές
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
2 καρότα
2 στίκ σέλερι
2 σκ. σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. κύμινο
1 πρέζα μπούκοβο
1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
1 κύβο λαχανικών Maggi σε 1,5 λίτρο νερό
1 κ.γ. αλάτι
Τις περισσότερες εβδομάδες ο Ρόμαν Ρέντμαν περνάει λίγες ώρες παραπάνω στις κουζίνες του εστιατορίου του που φτιάχνει παϊδάκια και μπιφτέκια, για να μαγειρέψει για μια πελατεία λιγότερο χίπστερ: για τους φτωχούς και τους άστεγους της πόλης.
Υλικά:
700 γρ. καρότα καθαρισμένα
45 ml ελαιόλαδο
250 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 λίτρο ζωμό λαχανικών (ή νερό)
300 ml γάλα
αλάτι-πιπέρι