Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

πρόωρος θανάτος



Αυτό είναι το τεστ 10 δευτερολέπτων που δείχνει αν διατρέχετε αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Επιστήμονες από τη Βραζιλία, αναφέρουν πως η ισορροπία ενός ατόμου μετά τα 50 του χρόνια μπορεί να δείχνει με αξιοπιστία αν διατρέχει αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου.



Άσχημα νέα για τους φίλους των αυγών - Δεν είναι και τόσο αθώα

Οι πολλές ομελέτες μάλλον δεν είναι καλή ιδέα, καθώς μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα κατέληξε στη διαπίστωση ότι η τακτική κατανάλωση αυγών αυξάνει τη χοληστερίνη, τον κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο και κατά συνέπεια για πρόωρο θάνατο.



Αποφύγετε τον πρόωρο θάνατο με μισή ώρα περισσότερη άσκηση την ημέρα

Αν ένας άνθρωπος της μέσης ή τρίτης ηλικίας αντικαταστήσει 30 λεπτά καθισιού με κάποια σωματική δραστηριότητα, οποιουδήποτε είδους ή έντασης, τότε μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου έως κατά 35%, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες, οι οποίες αναδεικνύουν τη σημασία του να μην είναι κανείς σωματικά αδρανής όσο μεγαλώνει.



Τρώμε φυτικές ίνες και πλήρη δημητριακά και αρρωσταίνουμε σπανιότερα!

Όσοι τρώνε κάθε μέρα πολλές φυτικές ίνες και πλήρη δημητριακά (ολικής άλεσης), έχουν μικρότερο κίνδυνο για διάφορες χρόνιες μη μεταδοτικές ασθένειες και είναι γενικά πιο υγιείς, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).



Η μείωση του εισοδήματος αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας!

Η ξαφνική και απρόβλεπτη μείωση του προσωπικού εισοδήματος ενός ανθρώπου, ακόμη κι αν έχει συμβεί σε νεαρή ηλικία, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιοπάθεια και πρόωρο θάνατο από άλλες αιτίες! Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη που έκαναν ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι στη Φλόριντα.



To τεστ των 30 δευτερολέπτων που προβλέπει τον πρόωρο θάνατο - Δείτε πως

Υπάρχει ένας πολύ απλός, γρήγορος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος να αξιολογήσετε την υγεία σας τώρα και στο μέλλον. Μάλιστα, το τεστ δεν απαιτεί κανένα εξοπλισμό, παίρνει μόλις μερικά δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας και συστήνεται από τους επιστήμονες του Χάρβαρντ.