1. Coquette Nails

Αν θέλετε να κάνετε τα «coquette nails», τότε αυτό που θα ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας είναι απαλά χρώματα, παστέλ αποχρώσεις συνδυασμένες με πέρλες και φιογκάκια. Μη διστάσετε να προσθέσετε στο μανικιούρ σας διαφορετικές υφές και να το γεμίσετε με διάφορα σχέδια και στρας.

2. Τετραγωνισμένο γαλλικό

Αν αγαπήσατε το trend του mob wife, τότε θα αγαπήσετε και το τετραγωνισμένο γαλλικό. Γενικά, τα τετράγωνα νύχια έχουν επιστρέψει στη μόδα και ακόμη και οι πιστές του αμυγδαλωτού στιλ σκέφτονται πλέον να δοκιμάσουν τετράγωνα σχήματα.

3. Ανοιξιάτικα λουλούδια

Σας έχουμε ήδη δείξει πόσο όμορφα είναι τα floral μανικιούρ. Τώρα, αυτά τα σχέδια αποκτούν ένα επιπλέον twist, με αφηρημένα σχέδια που περιπλέκονται με διάφορα χρώματα για να δημιουργήσουν στα νύχια μας όμορφα πέταλα λουλουδιών.

4. Μινιμαλιστικός μαξιμαλισμός

Αναρωτιέστε αν μπορεί ο μινιμαλισμός να συνυπάρξει με τον μαξιμαλισμό; Το παρακάτω σχέδιο αποδεικνύει πως ναι, γίνεται. Και αν είστε λάτρεις των nude αποχρώσεων, αλλά θέλετε και κάτι extra, τότε το παρακάτω σχέδιο θα μιλήσει στην καρδιά σας. Το μόνο που έχετε να ζητήσετε είναι λίγη χρυσόσκονη πάνω από το nude μανικιούρ σας και θα είστε έτοιμη.

5. Tone – on – tone

Το γαλλικό φαίνεται ότι τρεντάρει για μία ακόμη φορά και αυτό αποδεικνύεται από τις εκατοντάδες παραλλαγές του που κυκλοφορούν στο Instagram. Ένα ακόμα στιλ που βλέπουμε πολύ τελευταία, είναι ο συνδυασμός δύο διαφορετικών τόνων του ίδιου χρώματος. Παραδείγματος χάρη, μπορείτε να κάνετε το μοβ μανικιούρ της φωτογραφίας ή να το δοκιμάσετε με ροζ, κάνοντας φούξια βάση και παστέλ ροζ άκρη.

6. Peach fuzz

Αν πιστεύατε πως δεν θα βλέπαμε το ροδακινί και στο μανικιούρ, τότε κάνατε λάθος! Αφού βάλαμε ροδακινί στο μακιγιάζ, στα ρούχα και στη διακόσμηση σπιτιού, τώρα ήρθε η ώρα να κοσμήσουμε και τα νύχια μας σε αυτή την απόχρωση.