Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

νυχια



Αυτά είναι τα πιο όμορφα μανικιούρ της σεζόν

Πλησιάζει το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ και δεν ξέρετε τι έχει απομείνει να φτιάξετε στα νύχια σας; Βαρεθήκατε να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια χρώματα παντού, όπως κόκκινο, μαύρο και μοβ; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έμπνευση με τα παρακάτω ευφάνταστα nail arts.



Έχουν τα νύχια σας κάθετες γραμμές; – Δείτε τι σημαίνει

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αν δείτε οριζόντιες γραμμές στα νύχια σας δεν πρέπει να ανησυχήσετε 

Εννοείται πάντα πρέπει να ρωτάς τον γιατρό σου, αν επιμένει ή εμφανιστεί κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Σύμφωνα με ειδικούς, οι κάθετες γραμμές από το δέρμα του νυχιού έως την άκρη, ενδέχεται να είναι και τυπικό αποτέλεσμα της γήρανσης.



Όσα πρέπει να ξέρεις για τις λευκές κηλίδες στα νύχια – Πώς να απαλλαγείς

Τα υγιή νύχια έχουν ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα σε τόνους του δέρματος που είναι σταθερό σε όλο μήκος και δεν έχουν αυλακώσεις, κηλίδες ή σημάδια. Ωστόσο, τι συμβαίνει εάν εμφανίσεις λευκές κηλίδες;



Chocolate milk nails: Το πολυτελές μανικιούρ που δεν «φωνάζει» για το χειμώνα του 2024

Το μανικιούρ εμπνευσμένο από το χρώμα του γάλακτος το τελευταία διάστημα σημειώνει μεγάλη απήχηση στις περισσότερες γυναίκες. Γνωστό και ως «milk nails» το μανικιούρ που έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες celebrities συναντάται σε διάφορες εκδοχές.



Τι αποκαλύπτει το μανικιούρ σας για την προσωπικότητά σας

Όπως και οι τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ, έτσι και οι τάσεις στο μανικιούρ με την πάροδο των χρόνων αλλάζουν.

Και ο τρόπος που επιλέγετε να περιποιηθείτε τα νύχια σας, από το σχήμα που θα τους δώσετε μέχρι το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com, αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για τον εαυτό σας.



Νύχι που σας μπαίνει στο δέρμα: Δείτε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον πόνο

Ένα νύχι του ποδιού που αναπτύσσεται ανώμαλα και μπαίνει μέσα στο δέρμα, μπορεί να είναι κάτι πολύ κουραστικό και επώδυνο.

Το νύχι που “γυρίζει προς τα μέσα” είναι μια μόνιμη ενόχληση που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, πύον και σημαντικό πρόβλημα στο περπάτημα, στο τρέξιμο και στην επιλογή ενός παπουτσιού που θα σας ανακουφίσει.