Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ομορφιά



Πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά μας; Τι πρέπει να προσέχουμε

Τα μαλλιά μας αναπτύσσονται διαφορετικά ανάλογα με τον οργανισμό του καθενός, και επηρεάζεται κυρίως από τα γονίδια και τις ορμόνες.

Ωστόσο, ο μέσος όρος κυμαίνεται από 0,85 μέχρι 1,27 εκ. κάθε μήνα, που αντιστοιχεί σε 10 – 15 εκατοστά τον χρόνο.



Ροδόχρους ακμή: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Η ροδόχρους ακμή, γνωστή και ως ροδόχρους νόσος, είναι μια φλεγμονώδης δερματοπάθεια που προσβάλλει κυρίως το πρόσωπο, προκαλώντας ερυθρότητα, ορατά αιμοφόρα αγγεία, σπυράκια και πρήξιμο.

Συνήθως εμφανίζεται ως τάση το άτομο να κοκκινίζει πιο εύκολα, αλλά μπορεί να προκαλέσει και πιο σοβαρά συμπτώματα όπως:



Τι είναι το toner και γιατί αξίζει να το εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Αν είστε από τις γυναίκες που ακολουθούν μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου, τότε συγχαρητήρια! Αν, όμως, θεωρείτε πως οι κρέμες ημέρας και νυκτός που εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας κάθε μέρα είναι αρκετές, τότε αξίζει να διαβάσετε παρακάτω για τα οφέλη των toners στην επιδερμίδα σας και να τα εντάξετε στο skincare σας.



Τα μαλλιά σας λένε πολλά για τα προβλήματα υγείας που ενδέχεται να έχετε

Τα μαλλιά μας, πέρα από την ομορφιά τους, μπορούν να λειτουργήσουν και ως φυσικοί δείκτες για την υγεία μας. Αλλαγές στην υφή, το χρώμα ή την πυκνότητα τους, μπορεί να αποτελούν σημάδια για τρία σημαντικά προβλήματα υγείας που ίσως δε γνωρίζατε.



Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρώτο σας Botox

Το Botox και άλλες νευροτοξίνες, όπως το Xeomin, το Dysport, το Jeuveau και το Daxxify, είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτές τις μέρες, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση σχετικά με το τι να περιμένετε ύστερα από μια θεραπεία. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν κλείσετε ραντεβού για Botox.



Αυτά είναι τα πιο όμορφα μανικιούρ της σεζόν

Πλησιάζει το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ και δεν ξέρετε τι έχει απομείνει να φτιάξετε στα νύχια σας; Βαρεθήκατε να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια χρώματα παντού, όπως κόκκινο, μαύρο και μοβ; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έμπνευση με τα παρακάτω ευφάνταστα nail arts.