
Υλικά
200 γρ. ζυμαρικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μπρόκολο
1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
1 καρότο, ψιλοκομμένο
2 φλ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
Για τη σάλτσα
2 κουταλιές της σούπας σόγια
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα. Σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι μαζί για 2 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε το μπρόκολο, πιπεριά και τα καρότα. Σοτάρετε για 4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρεύετε για άλλα 2 λεπτά.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, στη συνέχεια ρίξτε την πάνω από τα λαχανικά, ανακατέψτε, προσθέστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε.