12
Νοεμβρίου
2019
- 18:58
Τελευταία τροποποίηση στις 12 Νοεμβρίου, 2019 - 18:58
Υλικά
600 γρ κιμά μοσχαρίσιο
6 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
1 μικρό κρεμμύδι
1 ντομάτα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και τη ντομάτα. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Κλείνουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το τοποθετούμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο. Όταν περάσει η ώρα βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Ύστερα τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά ή μέχρι να δούμε ότι είναι έτοιμα.