2
Ιουλίου
2019
- 15:49
Τελευταία τροποποίηση στις 2 Ιουλίου, 2019 - 15:49

Συστατικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο + έξτρα για το ταψί
- 600 γρ. χοιρινές μπριζόλες (περίπου 4)
- 1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
- 2 αχλάδια, πλυμένα (όχι καθαρισμένα), κομμένα στα 4
- 5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
- 1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
- αλάτι
- πιπέρι
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στον αέρα.
- Αλείφουμε ένα ταψί 30x40 εκ. με ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί.
- Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.
Tip - Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στη συνταγή μας 1-2 πατάτες ή να αντικαταστήσουμε τις γλυκοπατάτες με αυτές.
Πηγή κειμένου:
akispetretzikis.com