17
Φεβρουαρίου
2016
- 17:24
Τελευταία τροποποίηση στις 17 Φεβρουαρίου, 2016 - 17:25
Υλικά για 2-4 άτομα
- 250 γραμμάρια πένες
- 200 γραμμάρια φέτα
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 κούπα αρακά
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πένες με τον αρακά και αφήνουμε να κρυώσουν. Την ίδια ώρα κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και θρυμματίζουμε φέτα.
- Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
- Ανακατεύουμε και πάλι και σερβίρουμε.