Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ο πρίγκιπας Χάρι χαμογελαστός και ευδιάθετος σε εκδήλωση μια μέρα μετά την επίσκεψη του στον καρκινοπαθή βασιλιά Κάρολο



Μετά το ταξίδι- εξπρές που πραγματοποίησε στο Λονδίνο για να δει τον καρκινοπαθή πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο πρίγκιπας Χάρι, παρέστη σε εκδήλωση για την απονομή βραβείων του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου (NFL) και όταν όλο… χαμόγελα.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στην ετήσια εκδήλωση NFL Honours την Πέμπτη μετά από ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο. Ο Δούκας του Σάσεξ απένειμε στον Κάμερον Χέιγουορντ το βραβείο Walter Payton Man of the Year για το 2023 – την υψηλότερη διάκριση της βραδιάς – κατά τη διάρκεια της τελετής στο Λας Βέγκας.

«Όλα όσα κάνετε εντός και εκτός γηπέδου είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Είστε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο 39χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας. Στη συνέχεια, ο Χάρι αποκάλεσε τον Χέιγουαρντ «έναν παίκτη υπεράνω πάσης προσδοκίας» και σημείωσε ότι «η εξαιρετική δέσμευσή του να βοηθά τους άλλους είναι μια αντανάκλαση της δικής του ιστορίας».

Στην ομιλία του ήταν χαμογελαστός και έκανε αρκετά αστεία με το άθλημα. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε καθόλου στον βασιλιά Κάρολο.

«Πραγματικά λατρεύω το πώς μας κλέψατε το ράγκμπι» ανέφερε ο Χάρι, ο οποίος είναι λάτρης του αθλήματος. Στη συνέχεια αστειεύτηκε με το πώς η πάσα είναι προς τα εμπρός στο ποδόσφαιρο, αντί προς τα πίσω όπως στο ράγκμπι. Ή πώς το NFL χρειάζεται διάλειμμα κάθε 15 δευτερόλεπτα παιχνιδιού». «Όλα όσα κάνετε μέσα και έξω από το γήπεδο είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Αποτελείτε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και με τον τρόπο που προσφέρετε», είπε ευδιάθετος ο Χάρι.

Πάντως, το γεγονός ότι, κατά την ολιγόωρη παραμονή στην πατρίδα του, ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου δεν είχε καμία συνάντηση με τον αδερφό και τη νύφη του που αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στην κοιλιακή χώρα, δείχνει ότι έχει κοπεί κάθε περιθώριο συμφιλίωσης με τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς.