Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 -
Μέτριο

31 °C

Σήμερα, 16. Ιουνίου 2019

καρκίνοςΗ φίλη από τα παλιά προσκύνησε την Αγία Ζώνη και νίκησε τον καρκίνο

Το 2017 όταν η Αγία Ζώνη είχε έρθει στη Νέα Ιωνία νομίζω ότι με στιγμάτισε εκείνη η περίοδος για πάντα και το λέω  χωρίς υπερβολές.Συγκλονιστικές μαρτυρίες Ελλήνων ασθενών που επιβίωσαν από τον καρκίνο - Δείτε το βίντεο!

Στις 2 Ιουνίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Ημέρα Επιβίωσης από τον Καρκίνο. Μια γιορτή για τη Ζωή, αλλά και αφορμή για μεγαλύτερες διεκδικήσεις. Η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη και οι ασθενείς ζητούν περισσότερους πόρους και καλύτερες θεραπείες.Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Τομ Χανκς: «Η πίστη με έσωσε από τον καρκίνο»

Τη βαθιά πίστη της στον Θεό εκφράζει η Ρίτα Ουίλσον, Ελληνοαμερικανίδα σύζυγος του Τομ Χανκς, που βάσει αυτής, θεωρεί, ότι θεραπεύθηκε από τον καρκίνο.

Με αφορμή τις άγιες ημέρες της Ανάστασης του Ιησού, ανακαλούμε τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, μουσικού και παραγωγού, ότι στις πιο δύσκολες στιγμές της η βοήθεια Του Θεού ήταν πολύτιμη.

 

Απέλυσαν οικιακή βοηθό όταν έμαθαν ότι έχει καρκίνο!

Μια Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός στο Χονγκ Κονγκ, την οποία απέλυσαν οι εργοδότες της αφού διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, στερώντας της κατ’ αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, εξασφάλισε αποζημίωση ενός ποσού που αντιστοιχεί σε 3.300 ευρώ, σε φιλικό διακανονισμό που έκανε ενώπιον δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ.Αλήθιες και μύθοι περί συνδεσης κινητού τηλεφώνου με καρκίνο

Νέα έρευνα από την Αυστραλία, αποκαλύπτει αν τελικά τα κινητά τηλέφωνα είναι υπεύθυνοι για τις καρκινογεννέσεις.

Ερευνητές του University of Sydney δεν παρατήρησαν αύξηση των όγκων, στην Αυστραλία, παρά την ευρεία χρήση των συσκευών.

Υπήρχαν σημαντικές αυξήσεις στα περιστατικά καρκίνου του εγκεφάλου σε ανθρώπους ηλικίας 70 ετών και άνω, δήλωσαν ερευνητές.