Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πρίγκιπας Χάρι



Η αμήχανη στιγμή του Χάρι όταν κάποιος άλλος φιλάει την Μέγκαν

Viral στο τικ τοκ έγινε η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι όταν η Μέγκαν Μαρκλ φίλησε συμπαίκτη του στο πόλο.



Σε νέους μπελάδες ο πρίγκιπας Χάρι

Με νέα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπος ο πρίγκιπας Χάρι, αφού μία πρώην χορεύτρια, που ισχυρίζεται ότι τον φίλησε σε βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας το 2012, απειλεί να διαρρεύσει απρεπείς φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και σε γνωστή πλατφόρμα.



Η Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί για άλλη μία φορά τους Βρετανούς

Τα αρνητικά νέα από Παλάτι του Μπάκιγχαμ τους τελευταίους μήνες, διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά τις ανακοινώσεις για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου αλλά και την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, της Κέιτ Μίντλετον, τα γεγονότα σίγουρα δεν είναι ευχάριστα.



Ο πρίγκιπας Χάρι χαμογελαστός και ευδιάθετος σε εκδήλωση μια μέρα μετά την επίσκεψη του στον καρκινοπαθή βασιλιά Κάρολο

Μετά το ταξίδι- εξπρές που πραγματοποίησε στο Λονδίνο για να δει τον καρκινοπαθή πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο πρίγκιπας Χάρι, παρέστη σε εκδήλωση για την απονομή βραβείων του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου (NFL) και όταν όλο… χαμόγελα.



Δικαστήριο δικαίωσε τον πρίγκηπα Χάρι και έκρινε ότι έπεσε θύμα υποκλοπών από τη Mirror

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο πρίγκιπας Χάρι καθώς κέρδισε την αγωγή που είχε κάνει κατά της Mirror Group Newspapers με το Ανώτατο Δικαστήριο να δέχεται ότι δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν αποτέλεσμα υποκλοπών.

Μάλιστα, το δικαστήριο του επιδίκασε αποζημίωση 140.600 λιρών (περίπου 163.000 ευρώ).



Το «Suits» συνεχίζει να σαρώνει σε τηλεθέαση. Η αντίδραση της Μέγκαν Μάρκλ

Η σειρά που πρωταγωνιστούσε η Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι «Suits» συνεχίζει να σαρώνει σε θεαματικότητα, κάτι που ούτε η ίδια η Μαρκλ δεν μπορεί να εξηγήσει. Το «Suits» του USA Network, έχει πλέον ξεπεράσει τα 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής τόσο στο Netflix και όσο και στο Peacock σύμφωνα με τη Nielsen.