Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

Μαρία: Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται την Κάλλας στην ταινία της χρονιάς



H ταινία της χρονιάς, «Μαρία» με την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας, έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους από το Cinobo και τη Faliro House.

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγαλύτερης ελληνίδας ντίβας όλων των εποχών, μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη από τον Πάμπλο Λαραΐν.

Το Cinobo και η Faliro House, φέρνουν σύντομα στις ελληνικές αίθουσες την πολυσυζητημένη «Μαρία», μια ταινία για τη μεγαλύτερη ντίβα της όπερας, αλλά και μία από τις πιο εμβληματικες προσωπικότητες παγκοσμίως, την Μαρία Κάλλας.

Μετά τις ταινίες «Τζάκι» και «Σπένσερ», ο Πάμπλο Λαραΐν συμπληρώνει την εξαιρετική τριλογία του που είναι αφιερωμένη σε μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες του κόσμου, με μια αντισυμβατική, μαγευτική και βαθιά κινηματογραφική ματιά στις άγνωστες πτυχές της ζωής της Κάλλας. Μια ταινία με πολλές αναφορές στην ελληνική της καταγωγή, με γυρίσματα στην Ελλάδα και με την Αντζελίνα Τζολί σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

Το «Μαρία» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα πριν λίγες εβδομάδες στο Φεστιβάλ Βενετίας αποσπώντας standing ovation διάρκειας 10 λεπτών, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σύντομα από το Cinobo και τη Faliro House, για να συγκινήσει και το ελληνικό κοινό.