Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ταινια



Ο Αλ Πατσινό επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως εξορκιστής

Ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία τρόμου «The Ritual» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ.



Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Deadpool & Wolverine

Είναι η ταινία που όλοι περιμένουμε και το καλοκαίρι αναμένεται να μας στείλει στα θερινά σινεμά. Ο λόγος, φυσικά, για το «Deadpool & Wolverine» με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο σύμπαν της Marvel, όπου όλα μπορούν να συμβούν.



Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ε.Μέρφι – Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Ατύχημα με πολλούς τραυματίες σημειώθηκε στη νέα ταινία «The Pickup» της Amazon MGM Studios, με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι.

Το Hollywood Reporter, επικαλέστηκε πηγές που αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής «δυστυχώς, η ακολουθία δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά μέλη του συνεργείου».



Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλο αστροναύτη στη νέα του ταινία – Πότε θα κυκλοφορήσει

Ανακοινώθηκε από τα στούντιο της Amazon MGM η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα διαστημική ταινία περιπέτειας με τίτλο «Project Hail Mary» και πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Άντι Γουέιρ (Andrew Weir) που κυκλοφόρησε το 2021 σε προσαρμογή του Ντρου Γκόνταρντ (Drew Goddard).



Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκατέλειψε την τελευταία του ταινία «The Movie Critic»

Άλλαξε γνώμη όπως όλα δείχνουν ο Κουέντιν Ταραντίνο για την τελευταία του ταινία «The Movie Critic» αφού αναφορές κάνουν λόγο πως ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται να εγκατέλειψε το έργο.



Με διαφορά η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Οι θεατές δεν άντεχαν να δουν μέχρι το τέλος

Αυτή την περίοδο φαίνεται πως παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς, η οποία έχει κάνει ακόμα και τους λάτρεις του είδους να μην μπορούν να την παρακολουθήσουν ολόκληρη.