Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η στιγμή που ο Χάρι επαναφέρει στην τάξη την άπειρη Μέγκαν! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας «προδίδει» μια… αμήχανη στιγμή του Χάρι και της Μέγκαν λίγες μόλις εβδομάδες μετά την γέννηση του παιδιού τους. Ο πρίγκιπας επαναφέρει στην τάξη την άπειρη Μέγκαν, η οποία δείχνει να νιώθει άβολα ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, η Δούκισσα του Σάσεξ γυρνά πίσω, για να μιλήσει στον σύζυγό της. Εκείνος, πιο έμπειρος, της ζητά να κοιτάξει μπροστά της, καθώς από στιγμή σε στιγμή θα ξεκινούσε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

«Γύρνα μπροστά. Κοίτα» της λέει ο Χάρι, σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία ανέλυσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Μάλιστα, το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα social media, με τους χρήστες να διερωτώνται τι μπορεί να είπε ο πρίγκιπας στην Μέγκαν και να της χάλασε την διάθεση.

Το συμβάν έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια των εντυπωσιακών εκδηλώσεων για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εμφανίζονται στο μπαλκόνι των Ανακτόρων και κοιτούν προς το μέρος του πλήθους, το οποίο παρακολουθεί τις εκδηλώσεις.