Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 -
Μέτριο

24 °C

Σήμερα, 18. Ιουνίου 2019

Μέγκαν ΜαρκλΤα πρώτα δώρα του βασιλικού μωρού και το φορμάκι που έκλεψε την παράσταση

Μόλις μία μέρα μετά την δημόσια εμφάνιση με την δούκισσα του Σάσεξ και το νεογέννητο μωρό τους μπροστά από το παλάτι ο Χάρι ταξίδεψε στην Ολλανδία για την έναρξη των αγώνων Invictus, όπου έλαβε και τα πρώτα δώρα για το βασιλικό μωρό.Δημοσιογράφος του BBC αποκάλεσε "χιμπαντζή" το βασιλικό μωρό και απολύθηκε

Το BBC απέλυσε έναν Βρετανό ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος έστειλε ένα τουίτ με την εικόνα ενός χιμπαντζή που φοράει ρούχα κάτω από την επικεφαλίδα «το Βασιλικό Μωρό φεύγει από το νοσοκομείο».

 

Το Tweet

 Ο πρίγκιπας Κάρολος για το Baby Sussex: Ανυπομονούμε να το δούμε από κοντά

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε σήμερα τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Μέγκαν Μαρκλ!

Ένα υγιέστατο αγοράκι  έφερε στην ζωή η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ. Ο τοκετός ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε και το μωρό είναι υγιές και στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα του, Πρίγκιπα Χάρι. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έλαμπε από χαρά.Η Μέγκαν Μαρκλ γράφει ενθαρρυντικά μηνύματα για τις γυναίκες πάνω σε... φρούτα! (βίντεο)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ταξίδι αστραπή στο Μπρίστολ παρά το χιόνι που έπεφτε στην πόλη.

Οι δύό τους επισκέφτηκαν το One25 στο Μπρίστολ - μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τις γυναίκες να ξεφύγουν από την πορνεία, τον εθισμό και άλλα ζητήματα ελέγχου της ζωής, μέσω πρακτικής και συναισθηματικής στήριξης."Χοντρή κυρία" η Μέγκαν Μαρκλ κατά την άποψη μιας βρετανίδας συνταξιούχου (βίντεο)

«Χοντρή κυρία» αποκάλεσε δημόσια μία ηλικιωμένη συνταξιούχος την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η δούκισσα του Σάσεξ, ακούγοντας το σχόλιο, γέλασε και το θεώρησε ως κομπλιμέντο για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.