Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 -

Αρραβωνιάστηκαν η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κουκ Μαρόνι - Δείτε ΕΙΚΟΝΑ



Στο παρελθόν της δε θα βρει κανείς πολλές σχέσεις. Παρά το ότι ούσα πια στα 29 της μετράει μια 9ετία στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Λόρενς πέρασε αρκετά διαστήματα μοναξιάς. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να λέει ότι πιστεύει πως θα μείνει γεροντοκόρη. Κάτι τέτοιο προφανώς και δε θα συνέβαινε.

Αυτή η τόσο υπέροχη κοπέλα που κατάφερε να μείνει ανθεκτική στα όσα προκαλεί η τόσο γρήγορη δόξα και ο πλουτισμός, βρήκε τον άνθρωπο που της γέννησε την ανάγκη να παντρευτεί. Και του το γέννησε κι η ίδια. Ο έμπορος τέχνης Κουκ Μαρόνι σίγουρα είναι ένας τύπος που πολλοί άντρες θα ζηλεύουν καλοπροαίρετα από δω και πέρα.

 

Μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς αρραβωνιάστηκαν το περασμένο Σάββατο και διοργάνωσαν μια γιορτή για φίλους και γνωστούς. Σε μια φωτογραφία που ανάρτησαν στο προφίλ τους στο Instagram οι στυλίστες της Τζιλ Λίνκολν και Τζόρνταν Τζόνσον, βλέπουμε τη Λόρενς με ένα φόρεμα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι νυφικό. Η Λόρενς περπατά σε έναν ολόφυτο χώρο και το χαμόγελο της τα λέει όλα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο γάμος δεν θα καθυστερήσει πολύ, αλλά θα γίνει σε οικογενειακό κύκλο. Μόνο το γλέντι που θα ακολουθήσει θα έχει πολύ κόσμο.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here she comes! We couldn’t be happier and more excited for #jenniferlawrence to become a #MRS.. this weekend we toasted Jen and her groom to be.. too good of a time was had by all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jillandjordan στις 13 Μάι, 2019 στις 10:24 πμ PDT