Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η στενή παρέα με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη



Στενή παρέα φαίνεται πως κάνουν τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη. Περίπου εφτά μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη με την οποία υπήρξε 41 χρόνια παντρεμένος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso αλλά και με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται ότι βρήκε ένα στήριγμα στο πρόσωπο της εκρηκτικής ηθοποιού.

Μπορεί ο ίδιος να μη μας έχει συνηθίσει σε νυχτοπερπατήματα, καθώς τους τελευταίους μήνες τον βλέπουμε να συνοδεύει την κόρη του Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου σε θεατρικές πρεμιέρες, ωστόσο το περασμένο Σάββατο απόλαυσε με μεγάλη παρέα το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου στο Baraonda. Και μπορεί το συγκεκριμένο γεγονός να είχε περάσει στα ψιλά, αν δεν καθόταν δίπλα του ντυμένη στα λευκά και πιο λαμπερή από ποτέ.

Η ηθοποιός η οποία απασχόλησε την τηλεοπτική επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες λόγω της συμμετοχής της στο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1 Nomads, ήταν ιδιαίτερα διαχυτική κα ιπεριποιητική απέναντι στον Αλέξανρο Λυκουρέζο, κατά τη διάρκεια της εξόδου τους. Του πετούσε γαρίφαλα, μιλούσαν και γελούσαν όλο το βράδυ, ενώ ακουμπούσε ο ένας τον άλλον τρυφερά.