Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

παρεα



Παρέα δεν ήθελε να πληρώσει τον λογαριασμό και τον καυγά πλήρωσε με τη ζωή του ένας νεαρός

Μια 28χρονη γυναίκα συνελήφθη για τον φόνο ενός νεαρού που το μόνο που έκανε ήταν να παρέμβει για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε έναν τραυματία.



Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η στενή παρέα με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη

Στενή παρέα φαίνεται πως κάνουν τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη. Περίπου εφτά μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη με την οποία υπήρξε 41 χρόνια παντρεμένος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso αλλά και με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται ότι βρήκε ένα στήριγμα στο πρόσωπο της εκρηκτικής ηθοποιού.



Αίσιο τέλος για την παρέα που χάθηκε στο Φαράγγι του Δίκταμου στα Χανιά

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια των νεαρών που το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Φαράγγι του Δίκταμου στα Χανιά έχασαν τον προσανατολισμό τους και δε μπορούσαν να επιστρέψουν στην αφετηρία τους.



Το ξέσπασμα του Καπουτζίδη για την παρέα του "Παρά Πέντε": Με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν - Δεν θα το ξεχάσω ποτέ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η τηλεοπτική σειρά "Στο Παρά Πέντε", ωστόσο μέχρι και σήμερα "σαρώνει" τους πίνακες τηλεθέασης.

Ένας από τους λόγους που η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία, ήταν και οι χημεία που είχαν οι πρωταγωνιστές, κάποιους από τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από αυτήν.



Πάρτε σκύλο και κερδίστε χρόνια ζωής, συμβουλεύουν ερευνητές

Τα άτομα που απολαμβάνουν τη συντροφιά ενός κατοικιδίου και συγκεκριμένα σκύλου έχουν μειωμένο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακή νόσο ή άλλες αιτίες, σύμφωνα με σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Scientific Reports.



Οι διακοπές της «γαλάζιας» παρέας στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρέθηκαν για δεύτερη χρονιά πρώην και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προσκεκλημένοι του βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπου διέμειναν, για μία εβδομάδα περίπου, στην «Ακτή Ζευς» στα σύνορα Ηρακλείου – Ρεθύμνου.